Παρασκευή 3 Απριλίου 2009

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ - ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ (!!!)



"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΟΥ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00002 ] [ 2008.03.14 18:00 ]


Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟΔΟΜΩΝΤΑΣ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΩΣ ΜΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΙΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ

ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΩΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΩΣ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΗ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΝΟΧΗΣ

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΔΥΟ (2) ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΑΥΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΕΣ ΤΟΥ ΜΙΣΑΝΔΡΕΣ ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΕΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΝΕΟ-ΑΜΑΖΩΝΕΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ

ΤΟ 1ο ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΦΡΑΓΚΟΠΟΥΛΟΥ http://sfrang.com/ ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 11/08/2007/14:53 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙ Ο Edward S. Nunes ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ (ΣΧΕΔΟΝ) ΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ




ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ

 


Και οι δύο όροι "Μισογυνισμός" και "Μισανδρία" εξελίχθηκαν την δεκαετία του '60 στις Ηνωμένες Πολιτείες. Φανατικές φεμινίστριες όρισαν τον "Μισογυνισμό" ως το μίσος κατά των γυναικών. Αρχικά, καθορίστηκε ο όρος μισανδρία να σημαίνει την έχθρα κατά των ανδρών. Αργότερα, άλλαξε ο ορισμός μισανδρία και σημαίνει την έχθρα ή την καταπίεση του άνδρα. Κατόπιν επαναπροσδιορίστηκε ο όρος "Μισογυνισμός" και σημαίνει την έχθρα ή την καταπίεση των θηλυκών. Οι φανατικές φεμινίστριες μισούν και επιπλήττουν όποιον δεν υποστηρίζει τις απόψεις τους.

Η Kathleen Coulborn Faller απέδειξε την μισαλλοδοξία της στο βιβλίο της «Σεξουαλική κακοποίηση παιδιών: Ζητήματα επέμβασης και επεξεργασίας». (Child Sexual Abuse: Intervention and Treatment Issues). Το ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ τμήμα υγείας και ανθρωπίνων υπηρεσιών υποστήριξαν την εργασία της το 1993 κάτω από την υπεργολαβία αριθ. S105-89-1730 της Westover Consultants. Η ψυχοθεραπεύτρια Kathleen Goodfriend κατέστρεψε σχεδόν μια οικογένεια με τον φανατισμό της. Η Susan Murphy-Milano και η Κ. J. Wilson έγραψαν βιβλία πώς πρέπει οι γυναίκες να ψεύδονται και να διατυπώνουν ψεύτικες κατηγορίες βιασμού και συζυγικής κακομεταχείρησης. Αυτές οι γυναίκες είναι φανατικές με κάθε έννοια του όρου.

Οι πράξεις μισαλλοδοξίας και μισανδρίας περιλαμβάνουν:

  1. Την επιθυμία ή την πράξη να υποτάσσει ή να καταπιέζει ή να τιμωρεί ή να βλάπτει ή να τραυματίζει, ή να δολοφονεί έναν άνδρα λόγω του φύλου του.

  2. Την σκόπιμη προτίμηση του ψέματος μίας γυναίκας από την αλήθεια.

  3. Την πεποίθηση ότι κανένας πατέρας δεν μπορεί να είναι κατάλληλος ως γονέας.

  4. Την υπόθεση ότι ο ανδρισμός, η αρσενική φυσιολογία και οι αρσενικές ορμόνες αναγκάζουν τους άνδρες να γίνουν κακοί, σεξουαλικώς επιθετικοί, καταπιεστικοί και βίαιοι. Για τον λόγο αυτό (υποστηρίζουν οι φεμινίστριες) πρέπει να αναθρέψουμε τα αγόρια όπως τα κορίτσια, σύμφωνα με τις επιταγές της Μισανδρίας, αδιαφορώντας για τις μοναδικές ιδιότητες, τις προτιμήσεις, τις ελπίδες και τις επιθυμίες ενός παιδιού.

  5. Την υπόθεση ότι κάθε άνδρας είναι ή μπορεί να γίνει σεξουαλικώς επιθετικός, καταπιεστικός και βίαιος.

  6. Την υπόθεση ότι τα θηλυκά δεν μπορούν να είναι σεξουαλικώς επιθετικά, καταπιεστικά και βίαια.

  7. Την απόδοση των αρνητικών ιδιοτήτων και των ιστορικών κακών της ανθρωπότητας σε ολόκληρο το ανδρικό γένος αγνοώντας κάθε γυναικεία ενοχή.

  8. Την δημοσίευση ψεύτικων στατιστικών ενάντια στους άνδρες σχετικά με το βιασμό και την οικογενειακή βία. Τον παράλληλο ισχυρισμό ότι οι γυναικείες πράξεις κακομεταχείρισης και βίας κατά των ανδρών είναι ασήμαντες και δικαιολογούνται μόνο ως άμυνα.

  9. Την ανοχή της θηλυκής βίας και της κακομεταχείρισης των ανδρών.

10. Την απόκρυψη στοιχείων βίας και κακομεταχείρισης μίας γυναίκας προς έναν άνδρα.

11. Την ενθάρρυνση ή την υποβολή έκθεσης ή την υποστήριξη ή την ανοχή ψεύτικων ισχυρισμών και κατηγοριών ενάντια σε έναν άνδρα λόγω του φύλου του.

12. Το ψέμα ή τη σκόπιμη δημιουργία ψεύτικων πληροφοριών ενάντια σε οποιονδήποτε άνδρα λόγω του φύλου του.

13. Το ψεύδος ή τη διαστρέβλωση των γεγονότων που αποδεικνύουν την ενοχή μίας γυναίκας ή την αθωότητα ενός άνδρα.

14. Την απόκρυψη ή την διαστρέβλωση της κατάθεσης ενός άνδρα λόγω του φύλου του.

15. Την παραποίηση των αντιγράφων, των εκθέσεων της αστυνομίας, των εκθέσεων των δικαστηρίων και των λοιπών στοιχείων για να ζημιωθεί ένας άνδρας λόγω του φύλου του.

16. Την άρνηση της ιστορικής, πνευματικής, διανοητικής, ανθρωπιστικής και υλικής συνεισφοράς του άνδρα στον πολιτισμό.

17. Την πράξη εξαναγκασμού των γυναικών για να πούνε ψέματα ενάντια στους συζύγους τους.

18. Την πράξη εξαναγκασμού των παιδιών για να πούνε ψέματα ενάντια στον πατέρα τους.

19. Την πράξη της ενθάρρυνσης ή της καθοδήγησης των γυναικών για να σχεδιάσουν, ή να επιβεβαιώσουν ψεύτικους ισχυρισμούς για οικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών, παρενόχληση παιδιών, ή βιασμό.

20. Την κατασκευή ψεύτικων ισχυρισμών για οικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών, παρενόχληση παιδιών, ή βιασμό.

21. Την ώθηση ώστε να καταθέσει ψευδώς μία γυναίκα ή ένα παιδί, ενάντια σε έναν άνδρα, με ψεύτικους ισχυρισμούς για οικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών, παρενόχληση παιδιών, ή βιασμό.

22. Την κατηγορία πως οι άνδρες είναι υπεύθυνοι για όλες τις ψυχολογικές και κοινωνικές ασθένειες.

23. Την ενθάρρυνση ή την πειθώ ενός τρίτου για να στραφεί ενάντια σε έναν άνδρα λόγω του φύλου του.

24. Την κακοποίηση ενός άνδρα για προσωπική ικανοποίηση ή για υλικό κέρδος.

25. Την αποτυχία να παρασχεθεί ίση προστασία στους άνδρες βάσει του νόμου.

26. Την χρήση θηλυκών αντωνυμιών για να αναφερθούν στα θύματα και αρσενικών αντωνυμιών για να αναφερθούν στους επιτιθεμένους, τους βιαστές και τους υπόπτους.

27. Την πραγματική ή σιωπηρή ανοχή της διανοητικής, σωματικής, ή σεξουαλικής κακοποίησης επάνω σε έναν άνδρα από μία γυναίκα.

28. Την πραγματική ή την σιωπηρή ανεκτικότητα οποιασδήποτε πράξης διαφθοράς εναντίον ενός άνδρα.


Αντιμετωπίζοντας την Μισανδρία:

Η Μισανδρία είναι ένα παγκόσμιο πρόβλημα. Εκείνοι που ασκούν την Μισανδρία κακομεταχειρίζονται τους άνδρες, τις γυναίκες και τα παιδιά. Αυτοί οι δημιουργοί μίσους δεν υποστηρίζουν το δικαίωμα όλων των ανθρώπων να ζήσουν με ασφάλεια και χωρίς ψεύτικες κατηγορίες. Δεν νοιάζονται για τη ζημία που προκαλούν. Θέλουν να ασκήσουν την προσωπική τους δύναμη και την επιρροή τους πάνω στους άλλους.

Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν αυτό που συμβαίνει στα δικαστήριά μας. Έτσι, ενημερωθείτε για το είδος και την προτίμηση στις κατηγορίες στα δικαστήριά μας. Σημειώστε αυτήν την συμπεριφορά και συζητήστε την με άλλους.

Αλλάξτε το νόμο και παρέχετε διορθώσεις, αποκατάσταση και επανόρθωση για εκείνους που έχουν βλαφτεί. Καταργήστε την ασυλία. Απαιτήστε την τιμωρία οποιουδήποτε δημόσιου ανώτερου υπαλλήλου ή άλλου προσώπου που έχει πει ψέματα ή έχει χρησιμοποιήσει καταναγκαστικά ή καταπιεστικά μέτρα, σε μία προσπάθεια να φυλακίσει, ή βλάψει κάποιον. Απαιτήστε αλλαγές στο νόμο που αφαιρούν τους περιορισμούς για αυτά τα εγκλήματα.

Η Μισανδρία, ο Μισογυνισμός και οι επιθετικές προτιμήσεις, δεν έχουν καμία θέση στην κοινωνία μας. Δεν μπορούμε να έχουμε ισότητα και ίσες ευκαιρίες όταν η μεροληψία υπέρ των γυναικών επικρατεί στις αίθουσες των δικαστηρίων μας αλλά και στις διάφορες εκφράσεις του αστικού και δημόσιου βίου.

Edward S. Nunes




ΣΗΜΕΙΩΣΗ [Πα.Συ.Α.]:
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΕΚΦΡΑΣΕΩΣ ΤΗΣ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΞΕΝΗΣΗ ΜΟΝΙΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΨΥΧΙΚΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΖΕΥΓΜΕΝΕΣ ΕΠΙΜΕΛΟΥΣΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ ΜΙΣΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ «ΑΔΕΙΑ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ

29. Την δημιουργία ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ ΓΟΝΙΚΗΣ ΑΠΟΞΕΝΩΣΗΣ (P.A.S.) Parental Alienation Syndrome στα παιδιά από την χωρισμένη μητέρα που έχει την επιμέλεια τους, που επιτυγχάνεται και δημιουργείται στην εύπλαστη και ευαίσθητη ψυχή ενός ανηλίκου παιδιού  με την συστηματική συκοφαντική δυσφήμηση από την μητέρα κατά του ανδρός-πατέρα πρώην συζύγου της τον οποίον μισεί.

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ SITE ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΑΥΤΟ ΖΗΤΗΜΑ TOY (P.A.S.)

Parental Alienation Syndrome (P.A.S.)
Σύνδρομο Γονικής Αποξένωσης
 





ΤΟ 2ο ΑΡΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΗ «ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΟ» ΚΑΙ ΕΛΑΦΡΩΣ «ΔΙΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟ» ΠΛΗΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΓΕΝΙΚΟ ΤΙΤΛΟ "Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΩΝ ΜΙΣΑΝΔΡΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ" ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ "ΤΟΜΕΥΣ 13 - ΠΥΡΗΝ 4" http://sector13c4.e-e-e.gr/index.html ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΜΕΣΟΥ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΨΗΦΙΑΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ "ΙΣΤΟΣ ΕΨΙΛΟΝ" http://www.e-e-e.gr  ΜΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ 12 Αυγούστου 2007 02:39 ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ


Η ΚΙΝΕΖΙΚΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΟΕΒΡΑΙΟΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΟΣΟΦΙΣΤΡΙΩΝ ΜΙΣΑΝΔΡΩΝ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΡΙΩΝ ΛΕΣΒΙΩΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ




12 Αυγούστου 2007 02:39

Οι συνειδητές προσχεδιασμένες εγκληματικές πράξεις μισανδρίας των Θεοσοφιστριών Μίσανδρων Παιδεραστριών Λεσβιών Φεμινιστριών Μαγισσών περιλαμβάνουν:
 
  1) Την εγκληματική επιθυμία ή την πράξη να υποτάσσει, να καταπιέζει, να τιμωρεί, να βλάπτει, να τραυματίζει και να δολοφονεί έναν Άνδρα λόγω του φύλου του.

  2) Την εγκληματική σκόπιμη προτίμηση του ψεύδους μίας γυναίκας από την αλήθεια ενός Ανδρός.

  3) Την εγκληματική πεποίθηση ότι ουδείς Άνδρας - Πατέρας δεν δύναται να είναι κατάλληλος διά γονεύς.

  4) Την εγκληματική υπόθεση ότι ο Ανδρισμός, η Αρσενική φυσιολογία και οι Αρσενικές ορμόνες αναγκάζουν τους Άνδρες να γίνουν κακοί, ερωτικώς επιθετικοί, καταπιεστικοί και βίαιοι. Διά τον λόγο αυτό (υποστηρίζουν οι μίσανδρες παιδεράστριες λεσβίες φεμινίστριες μάγισσες) πρέπει να αναθρέψουμε τα αγόρια όπως τα κορίτσια, συμφώνως με τις επιταγές της Μισανδρίας, της Παιδεραστίας, της Ομοφυλοφιλίας, του Λεσβιασμού, του Φεμινισμού και της Μαγείας, αδιαφορώντας εγκληματικώς διά τις μοναδικές ιδιότητες, τις προτιμήσεις, τις ελπίδες και τις επιθυμίες ενός παιδιού.

  5) Την εγκληματική υπόθεση ότι κάθε Άνδρας είναι ή δύναται να γίνει ερωτικώς επιθετικός, καταπιεστικός και βίαιος.

  6) Την εγκληματική υπόθεση ότι οι γυναίκες δεν δύνανται να είναι ερωτικώς επιθετικές, καταπιεστικές και βίαιες.

  7) Την εγκληματική απόδοση όλων των αρνητικών ιδιοτήτων και όλων των ιστορικών δεινών της ανθρωπότητος εις ολόκληρο το Ανδρικό φύλο, αγνοώντας επιδεικτικώς κάθε γυναικεία ευθύνη.

  8) Την εγκληματική δημοσίευση ψευδών στατιστικών εναντίον των Ανδρών, σχετικώς με τον βιασμό και την οικογενειακή βία. Τον παράλληλο ισχυρισμό ότι οι γυναικείες πράξεις κακομεταχειρίσεως και βίας κατά των Ανδρών είναι ασήμαντες και δικαιολογούνται μόνον ως άμυνα.

  9) Την εγκληματική ανοχή της γυναικείας βίας και της κακομεταχείρισεως των Ανδρών.

10) Την εγκληματική απόκρυψη στοιχείων βίας και κακομεταχείρισεως των γυναικών προς τους Άνδρες.

11) Την εγκληματική ενθάρρυνση, υποβολή έκθεσεων, υποστήριξη και την ανοχή ψευδών ισχυρισμών και κατηγοριών εναντίον των Ανδρών λόγω του φύλου τους.

12) Το εγκληματικό ψεύδος και την σκόπιμη εγκληματική δημιουργία ψευδών πληροφοριών εναντίον οιουδήποτε Ανδρός λόγω του φύλου του.

13) Το εγκληματικό ψεύδος και την εγκληματική διαστρέβλωση των γεγονότων που αποδεικνύουν την ενοχή μίας γυναίκας ή την αθωότητα ενός Ανδρός.

14) Την εγκληματική απόκρυψη ή την διαστρέβλωση της Δικαστικής ή Αστυνομικής καταθέσεως ενός Ανδρός λόγω του φύλου του.

15) Την εγκληματική απόκρυψη και παραποίηση των δικογραφιών, των καταθέσεων, των αντιγράφων, των εκθέσεων της αστυνομίας, των εκθέσεων των ειδικών επιστημόνων και των λοιπών στοιχείων, διά να ζημιωθεί ένας Άνδρας λόγω του φύλου του.

16) Την εγκληματική άρνηση της ιστορικής, πνευματικής, διανοητικής, ανθρωπιστικής και υλικής συνεισφοράς των Ανδρών εις τον πολιτισμό και εις τους Αγώνες διά την Ελευθερία.

17) Την συνειδητή μίσανδρη εγκληματική πράξη των γυναικών να ψεύδονται ενάντιον των συζύγων τους.

18) Την συνειδητή εγκληματική πράξη εξαναγκασμού των παιδιών να ψεύδονται ενάντιον του Πατρός τους.

19) Την εγκληματική πράξη της ενθάρρυνσης και της καθοδήγησης των γυναικών διά να σχεδιάσουν και να επιβεβαιώσουν ψευδείς ισχυρισμούς διά οικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών, παρενόχληση παιδιών, ή βιασμό, ακόμη και με σκηνοθεσία των αποδείξεων.

20) Την εγκληματική κατασκευή ψευδών ισχυρισμών διά οικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών, παρενόχληση παιδιών, ή βιασμό, ακόμη και με σκηνοθεσία των αποδείξεων.

21) Την εγκληματική ώθηση ώστε να καταθέσει ψευδώς μία γυναίκα ή ένα παιδί, εναντίον ενός Ανδρός, με ψεύτικους ισχυρισμούς διά οικογενειακή βία, κακοποίηση παιδιών, παρενόχληση παιδιών, ή βιασμό, ακόμη και με σκηνοθεσία των αποδείξεων.

22) Την εγκληματική κατηγορία πως οι Άνδρες είναι υπεύθυνοι διά όλες τις ψυχολογικές και κοινωνικές ασθένειες.

23) Την εγκληματική ενθάρρυνση ή την εγκληματική πειθώ ενός τρίτου διά να στραφεί μία γυναίκα ενάντιον ενός Ανδρός λόγω του φύλου του.

24) Την εγκληματική καταστροφή και κακοποίηση ενός Ανδρός διά προσωπική ικανοποίηση και διά υλικό κέρδος, ακόμη και εάν καταστραφούν τα τέκνα του ζεύγους.

25) Την εγκληματική σκηνοθετημένη μεθοδευμένη αδυναμία - αποτυχία της Μασωνικής Δικαστικής Εξουσίας να παράσχει ίση προστασία εις τους Άνδρες βάσει του Ελληνικού Συντάγματος.

26) Την εγκληματική χρήση θηλυκών αντωνυμιών διά οιαδήποτε αναφορά εις το θύμα, και αρσενικών αντωνυμιών διά οιαδήποτε αναφορά εις τον/την θύτη επιτιθέμενο/η, τον/την βιαστή και τον/την ύποπτο/η.

27) Την εγκληματική, ουσιαστική και σιωπηρή ανοχή και συνενοχή της Μασωνικής Δικαστικής Εξουσίας επί της διανοητικής, σωματικής και ερωτικής κακοποιήσεως επί ενός Ανδρός από μία γυναίκα.

28) Την εγκληματική, ουσιαστική και σιωπηρή ανοχή και συνενοχή της Μασωνικής Δικαστικής Εξουσίας έναντι οιασδήποτε εγκληματικής πράξεως δολιοφθοράς και διαφθοράς εναντίον ενός Ανδρός από μία γυναίκα.

 



ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "THE WICKER MAN" - "Το Μυστικό του Σκιάχτρου" ΜΕ Πρωταγωνιστή: ΤΟΝ Nicolas Cage Σκηνοθεσία: Neil LaBute Σενάριο: Neil LaBute - Anthony Shaffer ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΑΓΙΣΣΩΝ (WICCA !!!) ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥΣ ΩΣ ΜΕΛΙΣΣΙ ΕΝΩ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ  ΤΕΛΕΤΟΥΡΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ-ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΟΡΗ

"THE WICKER MAN" - "Το Μυστικό του Σκιάχτρου"

  





ΕΛΛΗΝΕΣ (!) Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΚΙΝΗΤΡΟ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΔΗΦΑΓΟ ΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ
=



ΕΛΛΗΝΕΣ (!) ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΗΡΙΟ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΑΣ




ΕΛΛΗΝΕΣ (!) Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ ΩΘΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ




ΕΛΛΗΝΕΣ (!) ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΣΑΝΔΡΙΑ ΠΡΙΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΑΝΙΣΕΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ