Τετάρτη, 12 Ιανουαρίου 2011

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΤΗΛΙΓΑΔΑΣ: "ΟΡΑΤΟΤΗΣ ΜΗΔΕΝ"
"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00019 ] [ 2011.01.11 00:00 ]


Αθήνα 02-01-2011: Βρισκόμαστε στην αρχή ενός αιώνα με την εμφάνιση μίας νέας παγκόσμιας βαρβαρότητας, που ονομάζεται ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ. Ζούμε πράγματι, σε μια Νέα Εποχή όπου έχει διαταραχθεί η οικονομική και κοινωνική συνοχή των κρατών, έχουν διευρυνθεί οι κοινωνικές ανισότητες, τα πάντα αλώθηκαν, οι αρχές, οι αξίες και οι θεσμοί υποβαθμίστηκαν και εδραιώθηκε ένα διεφθαρμένο παγκόσμιο κατεστημένο.

Το σήμερα όμως έχει βαθειά χωμένες τις ρίζες του στο παρελθόν και δουλεύει, ως οι αρουραίοι, στους ανήλιαγους υπονόμους του Διεθνούς Σιωνισμού ευαγγελιζόμενο να κάνει πράξη τις γραφές των απόκρυφων βιβλίων του περί παγκόσμιας κυριαρχίας του.

Ερχόμενοι στην ελληνική πραγματικότητα φτάνουμε νοερά στην πολιτική μεταβολή του 1974 που αποτέλεσε ένα σημείο σταθμό της Ιστορίας της νεότερης Ελλάδας σηματοδοτώντας νέες κατευθύνσεις στην πορεία του Έθνους μας. Το 1974 για εμάς αποτέλεσε σημείο εκκίνησης κοινωνικών αγώνων και προσπαθειών, χρονολογία εκκίνησης κοινωνικών προσπαθειών με την ελπίδα της εδραίωσης της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, την κατοχύρωση των ατομικών δικαιωμάτων και την υπεράσπιση της δημοκρατικής νομιμότητας ως και την ελπίδα της αναπτέρωσης του ηθικού για το αύριο του Έλληνα.

Κι εμείς οι αφελείς πιστέψαμε ότι η «Δημοκρατία» θα είναι πλέον η ταμιούχος των πόθων του Λαού, ότι θα είναι ο στύλος και το εδραίωμα του Έθνους. Δυστυχώς όμως οι «Δημοκρατικές» κυβερνήσεις που επακολούθησαν παρεξέκλιναν της πορείας των και του καθοριστικού όρου ότι, η κοινωνία ιστορικά, μαζί με την φυσική της ύπαρξη, παράγει και τον ανθρώπινο τρόπο της ύπαρξής της και ότι πυλώνες της αποτελούν η υγεία, η παιδεία, η επιστήμη, η βιομηχανία, η εργασία και η δημιουργική της φύση παράγοντες που αποτελούν τα θεμέλια του πολιτισμού της.

Ηθελημένα λοιπόν διέλαθε της προσοχής των εκάστοτε ιθυνόντων ότι η μεταστροφή μίας κοινωνίας, ως ψυχοσωματικής οντότητας, είναι θέμα κατευθυντηρίου κυβερνητικής πολιτικής γεγονός που ΟΥΔΕΝΑ ΟΥΔΟΛΩΣ ενδιέφερε να οδηγήσει τον Έλληνα πάνω στα χνάρια της διαχρονικής του πορείας. Έτσι ζούμε σήμερα σε ζοφερούς καιρούς πρωτοφανούς κρίσεως, σε χρόνους πονηρούς, σε χρόνους δουλόφρονους, σε χρόνους που οργιάζει ο άκρατος ατομικισμός και ο μηδενιστικός ωφελιμισμός, το απαίσιο αυτό παράσιτο της ψυχής και του πνεύματος και η πηγή του κακού, που οργιάζει στην ελληνική κοινωνία ως επιδημία. Ήδη διατρέχουμε δυστυχώς τον κίνδυνο του αφανισμού του Έθνους λόγω της γενικευμένης πλέον αποστασίας ενός άθλιου και διεστραμμένου πολιτικού κατεστημένου, το οποίο διέφθειρε μεθοδικά τους χαρακτήρες και τις συνειδήσεις των πολιτών απομακρύνοντάς τους από τις αξίες και τα ιδανικά με τα οποία γαλουχήθηκαν ανά τους αιώνες.

Τα σημεία είναι προμηνύματα μεγάλων συμφορών. Ένα κλίμα απαισιοδοξίας έχει μολύνει το σύνολο της κοινωνίας. Ο κόσμος ευρισκόμενος σε κατάσταση σόκ έγινε αγνώριστος, αγέλαστος, είναι όλος άγχος, αγωνία, νευρικότητα και βαριά ψυχοπνευματική καταθλιπτική συμπεριφορά με αποτέλεσμα η ζωή μας σήμερα να είναι γεμάτη θλίψεις. Μια αποχαλίνωτη ηθική που θεσπίστηκε από την επικράτηση με την έλευση της λαίλαπας του ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, με την αποκορύφωση του φεμινιστικού κινήματος με τις ΕΓΕΣ, δημιούργημα και πρωτοστάτιδος της σημερινής βασιλομήτορος, κίνημα που επέφερε κραδασμιαία μεταβολή στην ελληνική οικογένεια και κατ’ επέκταση στην ελληνική κοινωνία, κίνημα που οδήγησε στην υπογεννητικότητα, στην αύξηση των διαζυγίων και στην διαστροφή της γενετησίου επιθυμίας, κίνημα που οδήγησε μια ολόκληρη κοινωνία σε ατραπούς ξένες προς την ελληνική ψυχοσύνθεση στην οποία επικράτησε μια πολυκέφαλη ψυχική παραλυσία και σκότισε την διάνοια τόσο, ώστε να εξασθενήσει η συνείδηση και να επέλθει η σύγχυσης, ο παραλογισμός και ένας ιδιότυπος μηδενισμός των πάντων.

Ο τρόπος ζωής και οι συμπεριφορές των καθεστωτικών ινστρούχτορων του Παπανδρεϊσμού εκπόρνευσαν την κοινωνία και καθιέρωσαν ένα άλλου είδους σκέψεων και ενεργειών, μια άλλου είδους ηθική. Η διαφθορά άρχιζε να καλπάζει με σημαιοφόρο τον σημερινό Πρόεδρο της «Δημοκρατίας» ο οποίος κάλυψε το «πόθεν έσχες» της κτήσης του «κωλόσπιτου» ενός ερωτύλου Πρωθυπουργού και ο οποίος τώρα παραδίδει ανενδοίαστα μαθήματα ηθικής, εφευρέθει το φρούτο της αναρχίας, τα ναρκωτικά με την προτροπή του σημερινού «κατοχικού ηγέτη» να φυτεύονται στις γλάστρες έγιναν καθεστώς, η εγκληματικότης μεσουράνησε και η τρομοκρατία με τα σαρανταπεντάρια αντικατέστησε τον θεσμό της Δικαιοσύνης η οποία κατέστη συνεργός σε ένα ειδεχθές και διαρκές εθνικό έγκλημα και όλα αποσάρθρωσαν τον κοινωνικό ιστό έχοντας σαν αποτέλεσμα να φτάσουμε σήμερα να διάγουμε μια κτηνώδη ζωή χωρίς ποτέ κανείς να έχει λογοδοτήσει γι’ αυτά τα οργανωμένα εγκλήματα.

Αντ’ αυτού όμως οι δέσμιοι εκάστοτε κυβερνώντες, σε διατεταγμένη υπηρεσία όντες και ως πειθήνια όργανα των αφεντάδων τους, προέβησαν ηθελημένα και μεθοδικά στην με κάθε τρόπο αποψίλωση κατά πρώτον της εθνικής συνείδησης του Έλληνα και κατόπιν προχώρησαν στην προσχεδιασμένη καταστροφή των παραγωγικών τάξεων, των δημιουργικών δυνάμεων και μέσων της κοινωνίας ούτως ώστε, ΜΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΝ, σήμερα να αντιμετωπίζουμε ως χώρα μια πρωτοφανή σε μέγεθος οικονομική κρίση που τεχνηέντως επιταχύνεται και ξαπλώνεται, άλλη μία φορά μετά από δύο παγκόσμιους πολέμους και αντίστοιχες εθνικές καταστροφές, προς όφελος και για λογαριασμό των οικονομικών και στρατιωτικών μηχανισμών ή λίγων ιδιωτών και του συστήματος που υπηρετούν που προκειμένου να συσσωρεύσουν, με την μορφή του κέρδους, το μεγαλύτερο μέρος του πλούτου που παράγουν οι δημιουργικές δυνάμεις της κοινωνίας μας, που για να το επιτύχουν δεν διστάζουν να προβούν στην φυσική εξόντωση των πλατειών μαζών της επιφέροντας ανήκεστο βλάβη και ζημία στον κορμό του Έθνους διαπομπεύοντας τους θεσμούς του.

Η πρωτοφανής όμως αυτή κρίση οπωσδήποτε δεν είναι κρίση δική μας. Δεν είναι κρίση των παραγωγικών και δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας μας, όπως παραπλανητικά ισχυρίζονται οι υποτελείς του συστήματος, αλλά αποτελεί την υλοποίηση του από βαθέως χρόνου εξυφανθέντος σχεδίου καθυποτάξεως του Έθνους στις ορέξεις του Διεθνούς Σιωνισμού που, δυστυχώς για το Έθνος, βρήκε τους υπηρέτες του στο πρόσωπο των απαρτιζόντων την σημερινή «Κυβέρνηση» και του όλου πολιτικού συστήματος που δεν γνωρίζουμε, αν ξύσουμε την επιδερμίδα τους, τι είδους αλλοεθνής αποφορά θα ξεπηδήσει αφού οι μέχρι σήμερα πολιτικοί απομάκρυναν τους εαυτούς τους από την υπηρεσία του Έθνους, έγιναν εχθροί του υπηρετώντας δουλικά τις δυνάμεις του προαιώνιου εχθρού, του πονηρού Διεθνούς Σιωνισμού που, έχοντας ως σημείο του αναφοράς της δράσης του την σφαγή των Ελλήνων υπό των Μακκαβαίων το 168 π.Χ, επιβουλεύεται πάντοτε την υποδούλωση της ελευθερίας μας και καταγίνεται στην με κάθε μέσο και τρόπο αλλοίωση της Εθνικής μας ταυτότητος και της φυλετικής μας καθαρότητας με ό,τι συνεπάγεται από αυτό, μην ανεχόμενος την μεγαλουργία του Ελληνισμού, μην υπομένοντας το εκτυφλωτικό φως της μεγαλοσύνης του γι’ αυτό και μας πολεμάει με λυσσαλέο μίσος αιώνες τώρα…

Αυτοί οι πολιτικοί, ο νούς των οποίων έγινε θηριώδης, αποδεικνυόμενοι χείριστοι των εντολέων τους έχουν εκπέσει προ πολλού από την οντότητα του Έλληνα και απατούνται οικτρά αν νομίζουν ότι είναι Έλληνες επειδή περιφέρονται με την προβιά του υπερπατριώτη και του εθνικιστή.

Και ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να εμφανιστεί ο ολετήρας του Έθνους στο πρόσωπο ενός αγνώστου συνονθυλεύματος ιθαγένειας, ενός ανομάτιστου Αμερικανού υπήκοου που φέρεται ως Γεώργιος και όχι ως Geoffrey Παπανδρέου και που παριστάνει τον πρωθυπουργό της Ελλάδος με την ανοχή ενός ευρέος φάσματος πολιτικού συρφετού που σέρνοντας με λύσσα, όλοι μαζί, τον χορό του διαβόλου, εκ προθέσεως με ενδεχόμενο δόλο από κοινού και κατά συρροή, χωρίς να τους αναγνωρίζεται κανένα ελαφρυντικό για την αντεθνική των δράση, οι οποίοι ως «κυβερνήτης» ο πρώτος και ως πλήρωμα οι υπόλοιποι, με τις μεθοδικές απάτες τους, οδήγησαν το σκάφος του Ελληνισμού στην πρόσκρουσή του στις ξέρες, κατ’ επίφαση, του ΔΝΤ και της τρόϊκας και ακολούθως στην ημιβύθισή του σέρνοντας έναν ολόκληρο Λαό στην λιμοκτονία υποθηκεύοντας, με την μορφή ενός μυθικού χρέους, όλο τον φυσικό και παραγωγικό πλούτο της χώρας, σε σημείο μάλιστα που όλος ο εθνικός μας πλούτος να μην επαρκεί πλέον για να ικανοποιεί τις τερατώδεις απαιτήσεις του χρέους. Και αυτό ακριβώς είναι ο μυστικός πυρήνας του όλου θέματος.

Στο πολιτικό λοιπόν επίπεδο, η αστική «Δημοκρατία» αποκαλύπτει το πραγματικό στυγνό και εκτρωματικό της πρόσωπο ως εκπροσώπου της οικονομικής ολιγαρχίας που ευαγγελίζεται την επιβολή της Νέας Τάξεως Πραγμάτων, της Νέας Εποχής και της Παγκοσμιοποίησης με την επιβολή της φτώχειας και της εξαθλίωσης του Λαού πλάϊ σε ένα βουνό πλούτου που ο ίδιος έχει παράξει, με την καταλήστευση του ιδρώτα του, με την κατάργηση των ελάχιστων πλέον δημοκρατικών του δικαιωμάτων, ατομικά και συλλογικά και φέρνοντας αντιμέτωπες τις λαϊκές τάξεις στα όρια φθόνου και μίσους μέχρι και μεταξύ των σύγκρουσης, ανοίγει ύπουλα διάπλατα την κερκόπορτα παραδίδοντας το Έθνος βορά στην λυσσαλέα επιδρομή των ληστρικών δυνάμεων του σκότους με απώτερο στόχο και σκοπό την υποδούλωσή του.

Ξαφνικά η Ελλάδα έγινε το επίκεντρο του κόσμου σαν να βρισκόταν στο τσίρκο και να παρίστανε την ασώματη κεφαλή. Από χώρα θαύμα της ΟΝΕ, σε χρόνο μηδέν, μετατράπηκε σε παγκόσμιο παράδειγμα προς αποφυγή και η «πτωχευσιολογία» της χώρας να σέρνεται πάνω από ένα χρόνο στα αργυρώνητα εθνικά και διεθνή ΜΜΕ. Εκεί που υπερηφανευόσουν ότι είσαι Έλληνας όλως απροσδόκητα μεταβλήθηκες σε μίασμα και σε αποδιοπομπαίο τράγο και δεν ξέρεις πού να κρυφτείς για να γλυτώσεις τα υποτιμητικά σχόλια του κάθε, μέχρι χθες, βελανιδοφάγου τρωγλοδύτη. Σαν σε εφιάλτη έγινες ξαφνικά από ΕΚΕΙΝΟΙ, ΕΣΥ. Ως διά μαγείας μεταβλήθηκες σε συνυπεύθυνο των μέχρι σήμερα ανερμάτιστων κυβερνητικών ακροβατισμών και σου επέρριψαν την κατηγορία της συλλογικής ευθύνης με την παχυδερμική ρήση: «Μαζί τα φάγαμε!».

Αυτά όμως για εμάς αποτελούν βαριά ύβρη. Τα πολιτικάντικα τερτίπια που μαθητεύσανε οι ΔΗΘΕΝ στα σιωνιστικά καταγώγια προσβάλουν και βιάζουν την αξιοπρέπειά μας και τους τα φτύνουμε κατάμουτρα και τούτο διότι.

Η κατοχική κυβέρνηση ΓΑΠ & ΣΙΑ [ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΔΗΣΥ της Ντόρας και Κουβέλη] αναλαμβάνοντας την διακυβέρνηση της χώρας, με την ψευδεπίγραφη διαβεβαίωση ότι: «ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ», παρέλαβε πράγματι ένα πρόβλημα ελλείμματος κοινό σε όλη την Ευρώπη και ως διά μαγείας το μετέτρεψε σε κρίση δανεισμού παρ’ όλο ότι μπορούσε να δανειστεί με χαμηλά επιτόκια από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Δεκέμβριο του 2009. Το σχέδιο όμως ήταν διαφορετικό. Προέβλεπε άλλα. Έτσι από τον Οκτώβριο του 2009 κατεβλήθει κάθε προσπάθεια να σπείρουν φοβίες και πανικό στον Λαό για το δικό του αύριο, να αποσυντονιστεί η οικονομία της Ελλάδας και να σπρώξουν την χώρα στο ΧΑΟΣ και την ΟΜΗΡΙΑ διαπράττοντας μέγιστο θεσμικό ατόπημα. Δημιούργησαν εντέχνως μια κατάσταση εκτάκτου ανάγκης, ένα μονόδρομο λήψεως μέτρων σκληρής λιτότητας και ακολούθησαν τα καραγκιοζιλίκια του πιστολέρο Αμερικανού πολίτη ΔΗΘΕΝ «πρωθυπουργού» με το νεροπίστολο στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και άλλα φαιδρά γινόμενα που δεν πείθουν κανένα νουνεχή πολίτη. Και από κοντά οι μασκαρεμένοι κλόουν του Διεθνούς Σιωνισμού, έχοντας αβανταδόρους τα μίσθαρνα όργανα των ΜΜΕ και των κάθε λογής νταβατζίδων, να μηρυκάζουν τα χονδροειδή αποπροσανατολιστικά λογύδρια των αμερικανοθρεμμένων λογογράφων του Σιωνιστικού σαραγιού.


Και είναι αλήθεια τόσο τραγικά θλιβεροί ψεύτες και υποκριτές που ΑΥΤΟΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΙ διότι η αλήθεια ΔΕΝ ΣΦΑΓΙΑΖΕΤΑΙ, η αλήθεια πάντα λάμπει. Και έρχεται η 5η Μαΐου του 2010 για να ακούσουμε εμβρόντητοι από το στόμα του Υφυπουργού των Οικονομικών Φίλιππα Σαχινίδη την κυνική ξεκάθαρη ομολογία του σε συνέντευξή του στην κρατική τηλεόραση για κάτι που είχε προαποφασισθεί ότι: «Πρώτη επιλογή και η μόνη που υπήρχε από την 5η Οκτωβρίου 2009 ήταν η προσφυγή της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωζώνη.» Και ΟΥΔΕΙΣ συγκινείται για το διαπραχθέν ειδεχθές οργανωμένο έγκλημα κατά του Έθνους. Κανένας εισαγγελέας δεν άκουσε. Κανείς φορέας δεν είδε τίποτε. Άκρα του τάφου σιωπή και συγκάλυψη της ραδιουργίας των κυβερνώντων και ΣΙΑ από παντού.

Τα ληφθέντα όμως υπό της «κυβερνήσεως» μέτρα σταδιακά και σταθερά οδηγούν στον περιορισμό της ιδιωτικής ζωής των πολιτών και σε έλλειψη σεβασμού προς την προσωπικότητα του ατόμου. Έτσι, για να αποφύγουμε τις Συμπληγάδες σε μια εποχή του άσπρου και του μαύρου, αλλά και του γκρίζου, οφείλουμε, μακριά από λαϊκισμούς, ψύχραιμα και νηφάλια, να αντιμετωπίσουμε τα θέματα που μελλοντικά και σταδιακά οδηγούν σε περιορισμό ακόμη και της ελεύθερης βούλησης, της ελεύθερης σκέψης και μάλιστα χωρίς επιστροφή.

Η ψήφιση επομένως των νόμων και δη με την μορφή του κατεπείγοντος ή των τροπολογιών πρέπει να συντελείται με βάση το ισχύον αλλά και το κοινοτικό δίκαιο και την ΕΣΔΑ και όχι υπό την πίεση προσώπων και καταστάσεων που δεν δίνουν λύσεις, παρά μόνο ευκαιριακές εντυπώσεις, τις αρνητικές συνέπειες των οποίων υφίσταται κυρίως η Ελληνική κοινωνία και ο επινοηθείς νεολογισμός του μνημονίου, με τους μη αποκρυπτογραφούμενους, αμφιλεγόμενους και δυσνόητους όρους, είναι μία καινοφανής κατάσταση και εισάγει μία νέα διάσταση του Κράτους Δικαίου για την οποία σύμπας ο πολιτικός κόσμος της χώρας δεν μπορεί να υπερηφανεύεται.

Έτσι, αναμφιβόλως, με τις πρόσφατες ψηφίσεις των καταστροφικών για το Έθνος νόμων καταδεικνύεται περίτρανα ότι το έγκλημα που διαπράττεται εις βάρος του Έθνους, εκ μέρους των φερέφωνων πολιτικάντηδων, είναι διαρκές και επαναλαμβανόμενο. Ο «κοινοβουλευτισμός» πλέον με το καρκίνωμα του πελατειακού συστήματος που τον διέπει μας φέρνει ευθέως αντιμέτωπους και ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ως ενεργοί πολίτες να αντισταθούμε με κάθε μέσον. ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να διαφυλάξουμε ό,τι έχει απομείνει και αυτό αποτελεί ύψιστο χρέος μας στις επόμενες γενιές και σε απόλυτη συνέπεια προς τα πλαίσια των διατάξεων της ακροτελεύτιας διάταξης του Συντάγματος [άρθρο 120 παράγ. 4] να εξακολουθούμε να αγωνιζόμαστε έστω και αν οι καθεστωτικές δυνάμεις καταστολής προβαίνουν ακόμη και σε εγκληματικές πράξεις όπως αυτές της δολοφονίας των τριών νέων υπάρξεων και ενός παιδιού που δεν πρόλαβε να δει το φως της Ελλάδας στα επεισόδια της Marfin, έγκλημα αποτρόπαιο που αντικειμενικό σκοπό είχε την ανάσχεση της λαϊκής οργής που με το σύνθημα: «Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή!» είχε ξεχυθεί στους δρόμους ενάντια ενός «μαφιόζικου» καθεστώτος.

Βλέπουμε όμως ότι και στον Ευρωπαϊκό χώρο οι πολίτες δέχονται τις επιδράσεις της «ευρωπαϊκής ανασυγκρότησης» και του κεφαλαίου και οι επιπτώσεις των είναι φανερές με σημαντικότερη αυτή της συρρίκνωσης του κράτους πρόνοιας αλλά και να αντιδρούν πέρα από την οποιαδήποτε αντίδραση της δικής μας κοινωνίας η οποία, πανικόβλητη υπό την επήρεια κατασκευασμένων ειδήσεων με τις οποίες βομβαρδίζεται ανηλεώς, σαν να πάσχει από ανίατη ψυχοπνευματική και σωματική παραλυσία, γεγονός ακατανόητο, περιμένει το μοιραίο θέτοντας οικιοθελώς το κεφάλι της στην καρμανιόλα έτοιμη ακόμη να τραβήξει και μόνη της το σχοινί της καρατομήσεώς της. Το φαινόμενο αυτό είναι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα του Ελληνισμού.

Επειδή όμως εμείς ΑΔΥΝΑΤΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ τα περίεργα συμβαίνοντα στο ελληνικό γίγνεσθαι υπό την σκιά της απραξίας του συνονθυλεύματος των ιδεολογιών [αριστεράς-σοσιαλισμού-δεξιάς] και τους εκ μέρους των υποτιθέμενων ελληνικών κομμάτων επιδιωκόμενους σκοπούς.

Επειδή ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ότι ρυθμιστές των οραμάτων του Έθνους μας και υπερασπιστές των συμφερόντων των Ελλήνων μπορεί να είναι οι οιουδήποτε χρώματος και ιθαγένειας «μετανάστες» του πολιτικού κατεστημένου.

Επειδή πιστεύουμε ότι η άλωση του Έθνους αρχίζει τώρα με τον εκ μέρους των κομμάτων εναγκαλισμό και την εκτροφή αλλόθρησκων και αλλοεθνών βαρβάρων στα σπλάχνα του Έθνους.

Επειδή εμείς είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με την υπηρέτηση οιωνδήποτε
σκοπιμοτήτων εις βάρος της πατρίδος μας, ΓΙ’ ΑΥΤΟ πήραμε τις αποφάσεις μας και σήμερα ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ να ξεκινήσουμε τον αγώνα μας με μιά εκστρατεία ενημέρωσης των ΕΛΛΗΝΩΝ δίνοντας συγχρόνως και την πολιτική μας μάχη ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ αυτών των ανθελλήνων που έχουν μετατρέψει την κορωνίδα των Εθνών, την ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, σε μιά χοάνη πολυπολιτισμικών και πολύ-πολύ φυλετικών σκοπιμοτήτων με αποτέλεσμα την κοινωνική της αποσύνθεση και την αλλοίωση της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ταυτότητός της.

ΤΩΡΑ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ στις επάλξεις του Έθνους για να δώσουμε στις Ελληνίδες και στους Έλληνες, μία διέξοδο, μία ιδανική λύση, μία νότα αισιοδοξίας αγωνιζόμενοι με συνέπεια και σεμνότητα. Γι’ αυτό διαλέξαμε και διαφορετικές διαδικασίες αγώνος γιατί εμείς αντλούμε τη δύναμή μας από την καθημερινή μας επαφή με τους Έλληνες πολίτες τους οποίους ΚΑΛΟΥΜΕ σε συστράτευση δίνοντας την δική μας απάντηση στο αύριο της δικής μας ΕΛΛΑΔΑΣ. Της Ελλάδας των Ελλήνων του πνεύματος και του φωτός.

ΕΜΠΡΟΣ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΑΖΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΕΛΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. Νύν υπέρ πάντων ο αγών! Ή τώρα ή ποτέ!!!!

Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57, 10554 Αθήνα
Τηλ: 2103250220 - Κιν: 6973519579

 


FEMINISM AND MISANDRY ALONG WITH AGAINST MEN'S - FEMINISM IS THE RADICAL NOTION THAT MEN ARE NOT PEOPLE
"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
FEMINISM ~ FEMINIST ~ MATRIARCHY ~ MISANDRY CRIMINALS AGAINST MEN'S


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00018 ] [ 2010.05.01 00:00 ]


Misandry is the hatred of males as a sex, as opposed to misogyny, the hatred of women; or misanthropy, hatred of the human species. Misandry comes from misos (Greek μίσος, "hatred") + andr-ia (Greek anér-andros, "man"). Those holding misandric beliefs can be of either sex. Thus it holds to common sense that Anti Misandry is to work toward removing misandry from our culture.


FEMINISM IS THE RADICAL NOTION THAT MEN ARE NOT PEOPLE

by
Marx
Published on 30th-March-2010 11:57 AM
 

What is 'misandry' and what is 'anti-misandry'?
Misandry is the hatred of males as a sex, as opposed to misogyny, the hatred of women; or misanthropy, hatred of the human species. Misandry comes from misos (Greek μίσος, "hatred") + andr-ia (Greek anér-andros, "man"). Those holding misandric beliefs can be of either sex. Thus it holds to common sense that Anti Misandry is to work toward removing misandry from our culture.

Can you give me some demonstrations of misandry?
Sure. Have a look at the second-wave feminist view of men for an example. Valerie Solanas, the radical feminist who shot Andy Warhol in 1968, provides a famous example of misandry in her self-published SCUM Manifesto. In case you're wondering, SCUM is an acronym for 'Society for Cutting Up Men', practically a call for gendercide, the culling of men. Quite literally, Solanas expressed her desire to "institute complete automation and destroy the male sex."

Wow, this is pretty bad stuff - what can I do about misandry?
For one thing, you can stop accepting it as a 'way of life'. Once upon a time, respect was a two-way street. These days it is more a one-way street where men are demanded to be respectful to women (even those who do not earn, or even try to earn it) while simultaneously disrespect of men is expected, condoned, perpetuated and even taught. You can make a difference by refusing to live this way.

Did you just say misandry is 'taught'?
Yes, that's right! The next time you switch on the television, count how many programmes have the token 'stupid boyfriend' or 'abusive husband' or 'paedophilic father' figure. Switch over to a children's channel / time window and watch how many cartoons or programmes reflect 'silly daddy' characters or 'bullying big brother'. Don't forget, of course, nearly all the women in these same programmes will be smart, sexy, sassy and full of beans, capable of juggling a career lifestyle with children, a husband and a social circle - let's not forget that she's undoubtedly a wonderful cook and always remembers everybody's birthdays. If these images are being constantly spread out over our airwaves, what does that tell our children who are growing up watching & learning daily, hourly, that men are just so stupid, abusive and ... well, useless?

So is it more feminism's fault, or the media's fault?
A lot of both, but neither would be able to indoctrinate our youth without the support of.... the government.

Ahh - yes. The government. Tell me about their involvement?
Well, they positively support and enforce feminist programmes of anti-male bias.

Uh?
Think 'Violence Against Women Act' - notice something wrong in that? Notice how violence against men or children is not mentioned? VAWA implies, through it's title alone, that men are the primary perpetrators of violence - despite 30 years of research and in excess of 130 scientific studies proving that intimate partner violence is roughly mutual. Time and time again, the results say the same "men and women are equally violent towards one another". And yet, when feminists demand preferential treatment or additional 'rights', the government promptly delivers, like a good boy.


NOTES


Wimyn
Feminists often refer to themselves as wimyn or womyn. Thiw helps us differentiate normal women from feminist (man hating) women/womyn. Hence, referring to womyn is not the same as referring to women in general, but rather, it refers to womyn who hatemen, commonly known as feminists.
 
MRA
Mens Rights Advocate/Activist
 
Feminist
A sexist female-supremacist who advocates preferential treatment of women over men, or possibly someone who does believe in true equality and is miseducated on what feminism is truly about.
 
SCUM
A hateful book by a hateful feminist, Valerie Solanas, SCUM is an acronym for (Society for Cutting Up Men). This manifesto is often required reading in womens studies classes to help promote further hatred towards men.
 
feminism
Feminism seems to mean The radical notion that men are not people.
 
VAWA
An acronym for Violence Against Women Act. It is a terribly sexist act, made by Sen. Biden (who used to be frequently abused by his order sisters in his youth). It implies that only women can be recipients of abuce and acts as a clear deterant to men who need protection from abusive partners.

 


"ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΡΕΝΑ" & HENRY MAKOW PH.D: "ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ" - Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΥΛΙΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΑ ΜΜΕ «ΠΛΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ –ΑΦΥΛΩΝ ΑΝΕΥΡΩΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΥ– ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΥΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00017 ] [ 2010.02.24 00:00 ]
"ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΑΡΡΕΝΑ" & HENRY MAKOW PH.D: "ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ" - Ο ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΙΣΤΟΣ ΤΥΛΙΓΕΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑ-ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΟ ΤΑ ΜΜΕ «ΠΛΕΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ» ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΕΓΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΝΑΡΙΘΜΗΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ ΔΟΥΛΩΝ –ΑΦΥΛΩΝ ΑΝΕΥΡΩΝ ΥΠΝΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΖΟΜΠΥ– ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ (ΓΑΜΟΣ): ΘΗΛΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΡΡΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗ ΩΣ ΑΓΑΠΗ. ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΔΕΣΜΟΥ. Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.


ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ How the Rockefellers Re-Engineered Women ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΥ.Α. ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ "ΟΔΥΣΣΕΥΣ" ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "SAVE THE MALES" & HENRY MAKOW PH.D: "HOW THE ROCKEFELLERS RE-ENGINEERED WOMEN" ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΗ:

 

ΠΩΣ ΟΙ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. HENRY MAKOW

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΜΕΓΑ-ΚΑΡΤΕΛ ΤΩΝ ROCKΕFELLER ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΜΜΕ (ΠΧ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ) ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.

ΜΟΛΙΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΓΑΠΗΣ. ΣΥΝΕΠΩΣ, Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ, Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΞΑΧΡΕΙΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΡΥΘΜΟΙ ΓΕΝΝΗΣΕΩΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕΙ…

ΠΡΙΝ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ROCKEFELLER, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ, Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΗΣ ΠΡΑΞΗ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣ.

ΔΙΝΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΟΥΝ ΚΑΙ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ, ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΓΝΩΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΘΥΣΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΝΔΡΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΕΜΠΤΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΤΕΡΟΦΙΛΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ (ΓΑΜΟΣ): ΘΗΛΥΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΡΡΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΦΡΑΖΟΜΕΝΗ ΩΣ ΑΓΑΠΗ. ΤΟ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥ ΔΕΣΜΟΥ. Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ.

Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΠΟΡΡΙΠΤΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΩΣ ΕΝΑ «ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΟ, ΚΑΤΑΠΙΕΣΤΙΚΟ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΟ» ΠΑΡ’ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΒΡΕΤΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΑΚΟΥΣΕ 2 ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΟΥΝ:

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΣΗΜΕΡΑ» ΕΙΠΕ Η ΜΙΑ. «ΝΑΙ» ΕΙΠΕ Η ΑΛΛΗ. «ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΑΡΡΕΝΩΠΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΝΤ’ ΑΥΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ».

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ; ΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΗΛΥΚΕΣ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΡΡΕΝΩΠΟΙ; ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΘΑ «ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ» ΑΠΟ ΤΟ ΓΑΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΕΧΟΥΝ «ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ», ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΝΑ ΑΝΤΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΠ’ ΤΟ ΣΕΞ. ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΠΟΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΦΥΣΙΚΗ ΨΥΧΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ.

Η ΜΟΝΙΜΗ ΑΓΑΠΗ ΔΕ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΣΕΞ-ΑΠΗΛ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ. ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑ. ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ.

Η ΕΥΡΕΙΑ ΕΙΚΟΝΑ: ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΥΤΟΥΡΓΟ, ΤΑ ΜΕΣΑ Ή ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ.

ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ Ο AARON RUSSO, Ο ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΤΩΝ ΤΑΙΝΙΩΝ ΤΟΥ ΒΕΤΤΕ MIDLER KAI ΤΟΥ «America: From Freedom to Fascism» ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΤΑ 3, ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΜΟΥ.

ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ RUSSO ΓΙΑ ΤΟ CFR, Ο Nicholas Rockefeller ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ. ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΟΤΙ «ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΑΡΟΥΝ». «ΓΚΟΥΓΚΛΑΡΕΤΕ» "Rockefeller Foundation" ΚΑΙ "Women's Studies" ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.

Ο ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ ΝΕΩΝ. ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΕΣ ΩΦΕΛΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΤΑΘΕΡΩΝ. Ο ΕΚΤΟΠΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΕΩΝ ΕΠΙΣΗΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΟΙ ROCKEFELLER ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΜΜΕ, ΑΜΥΝΑ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΡΤΕΛ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΙΔΡΥΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ» ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΜΕΝΟΙ ΤΗ ΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ 11/9. ΟΙ ROCKEFELLER ΕΙΠΑΝ ΣΤΟΝ RUSSO ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ.

Ο ΠΟΙΗΤΗΣ CHARLES PEGUY ΕΙΠΕ «ΟΛΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΑΠ΄ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ». ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΙΑ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΥΣΟΔΕΣΕΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΑΥΤΗ Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ. ΤΟ ΚΑΡΤΕΛ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΩΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΩΝ ΟΠΩΣ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ, Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ, ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ, Ο ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΣ-ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ. Η ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΠΑΡΑΦΥΣΙΚΗ ΒΑΘΜΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ.

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΥΤΙΚΗ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΙΚΗ. ΒΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΛΟΥΣΙΦΕΡΙΑΝΙΣΜΟ, Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΕΥΠΙΣΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ Ή ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥΣ. ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΑΞΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ.

ΤΑ ΜΜΕ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ

ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ ΜΜΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΜΕ ΑΠΩΤΑΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΑΡΤΕΛ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟ.
 
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ.
 
ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΕΙΣΑΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΓΑΜΟ.
 
ΟΙ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ «ΜΟΤΟ»:
 
1. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ Lifetime Network Η ΒLYTH ΣΥΜΠΕΡΑΝΕ ΟΤΙ «ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ 1) ΑΠΙΣΤΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ, 2) ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ, 3) ΑΝΕΙΛΙΚΡΙΚΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, Ή 4) ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΘΙ. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠ΄ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΗΣΑΝ …ΣΤΑΘΕΡΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΩΝ ΣΠΗΛΑΙΩΝ ΝΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΑ …ΑΒΓΑ ΤΟΥΣ».

2. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΦΥΛΟΥ ΤΟΥΣ.

3. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΩΪΣΤΡΙΕΣ. Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΚΑΙ Ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΛΕΕΙ Η ΒLYTH. Η ΑΡΓΙΑ ΤΩΡΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ «ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΜΟΝΗ ΣΟΥ, Ή ΜΕ ΦΙΛΕΣ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΠ… ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΑΡΘΡΑ ΚΗΡΥΞΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ».

4. ΤΟ ΣΕΞ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΟ.

5. Η ΑΥΤΟ-ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΟΠΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΙΚΤΑ ΜΕ ΑΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΡΑΙΝΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ. ΤΑ ΣΥΝΤΡΙΜΜΙΑ –ΔΙΑΛΥΜΕΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ- ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ.

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Ο ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΡΥΘΜΟΣ ΤΟΥ ΤΥΜΠΑΝΟΥ ΤΩΝ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΠΑΡΕΚΤΡΑΠΕΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΡΤΕΛ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΣΑΤΑΝΙΚΗ ΛΑΤΡΕΙΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΕΚΤΟΝΙΣΜΟ ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΟ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ.

ΚΑΠΟΤΕ ΛΕΓΑΜΕ «ΤΟΣΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΟΣΟ Η ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΜΗΛΟΠΙΤΑ». ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΤΗ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΑΦΥΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ. ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΡΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΩΜΕΝΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΔΟΡΥΚΛΕΙΔΑΣ

H ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ:
 
ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡ. HENRY MAKOW

"SAVE THE MALES" & HENRY MAKOW PH.D: "HOW THE ROCKEFELLERS RE-ENGINEERED WOMEN"
"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
FEMINISM KILLS FAMILY AND CATALYZE THE CIVILIZATION


ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00016 ] [ 2010.02.23 00:00 ]


A woman makes this supreme sacrifice to only one man who will cherish her and provide for his family. Men instinctively want to fulfill this responsibility. This is the essence of the heterosexual contract (i.e. marriage): female power in exchange for male power expressed as love. Sex is the symbol of this exclusive bond. Marriage and family may not be for everyone but it is the natural path for most.


REPUBLISH IN HELLENIC LANGUAGE IN TO THE SITE OF [ΠΑ.ΣΥ.Α.] DOMAIN AREA "ΟΔΥΣΣΕΥΣ":

 
 
By Henry Makow Ph.D.

Feminism is an excellent example of how the Rockefeller mega cartel uses the awesome power of the mass media  (i.e. propaganda.) to control society.

In 40 short years, many women have lost touch with their natural loving instincts. Consequently, the family is in disarray, sexual depravity is rampant and birth rates have plummeted.

I will expand on the Rockefeller's role, but first we need to remember that for a woman, love is an instinctive act of self-sacrifice.

She gives herself to her husband and children and is fulfilled by seeing them thrive and  receiving their love, respect and gratitude.

A woman makes this supreme sacrifice to only one man who will cherish her and provide for his family. Men instinctively want to fulfill this responsibility. This is the essence of the heterosexual contract (i.e. marriage): female power in exchange for male power expressed as love. Sex is the symbol of this exclusive bond. Marriage and family may not be for everyone but it is the natural path for most.

Feminism has trained women to reject this model as "an old fashioned, oppressive stereotype" even though it reflects their natural instincts.

On Thursday a British writer reported overhearing two young women:

"All men are useless these days," one said. "Yeah," said the other. "The trouble is that they haven't risen to the challenge of feminism. They don't understand that we need them to be more masculine, and instead they have just copped out."

That's their logic? If women are less feminine, men will be more masculine? Men aren't designed to fight with women. They need to be affirmed by a woman's acquiescence and faith. When women constantly challenge them, men will "cop out" of marriage and family.

Now that love and marriage have been "discredited," women have nothing left to exchange for love but sex. Thus, many are unnaturally obsessed with appearance and pathetically give their bodies to all and sundry.

Permanent love is not based on a woman's sex appeal, or personality or achievements. Ultimately, it is based on self-sacrifice. We love the people who love us.

THE BIG PICTURE: THE CENTRAL BANKERS

People do not realize that feminism is mass indoctrination because they cannot identify the perpetrator, the means or the motive.

Recently Aaron Russo, the producer of Bette Midler's movies and "America: From Freedom to Fascism" identified all three confirming what I have been saying.

While trying to recruit Russo for the CFR, Nicholas Rockefeller told him that his family foundation created women's liberation using mass media control as part of a long-term plan to enslave humanity. He admitted they want to "chip us." Google "Rockefeller Foundation" and "Women's Studies" and you'll get a half million citations.

The hidden goal of feminism is to destroy the family, which interferes with state brainwashing of the young. Side benefits include depopulation and widening the tax base. Displacing men in the role of  providers also destabilizes the family.

A drastic paradigm shift is required to make sense of the world. The Rockefellers are part of the private world central banking cartel that also controls media, defence, pharmaceutical and other cartels. To protect their monopoly of credit and wealth, they are instituting a world police state ("world government") using the bogus 9-11 attack and endless war as a pretext. Rockefeller told Russo about this plan a year before 9-11.

The poet Charles Peguy said, "Everything begins in faith and ends in politics." The banking cartel needs a philosophy to justify enchaining mankind. That philosophy is Satanism. The cartel controls the world through a network of occult societies linked to Freemasonry, Communism, the Vatican and organized Jewry (Bnai Brith, ADL, AJC,  Zionism.) The highest occult rank is known as the Illuminati.

Modern Western culture is Masonic. Based on Luciferianism, Freemasonry teaches that man and not God determines reality. (Naturally, they need to overrule natural and spiritual laws in order to assert their own control.) They have noticed that people are diffident malleable creatures who prefer to believe what they are told than trust their own reason or perception. Thus, for example, the media successfully promotes homosexual values that conflict with our natural instincts.

MEDIA ERADICATES  LOVE

Every facet of the mass media (movies, TV, magazines, music, commercials, news) is used for indoctrination and social control with the ultimate goal of enslavement. There is a connection between what happened in Communist Russia and what is happening in America today. In both cases the central banking cartel is asserting its totalitarian control.

The mass media's function is to distract us from this, and the imminent Iran war and North American Union. Currently they are using the global warming fracas for diversion.

In order to destroy the family, the media convinced women that they could not rely on the heterosexual contract.

Myrna Blyth was the editor in chief of Ladies Home Journal from 1981 to 2002. In her book "Spin Sisters" (2004) she says the media sold women "a career in exactly the same drum banging way that the Happy Homemaker had been ..sold to their mothers." (38)

The Illuminati undermined women's natural loving instincts using the following mantras:

1. Men can no longer be trusted. Using the Lifetime Network as an example, Blyth concluded "all men are 1) unfaithful rats 2) abusive monsters 3) dishonest scumbags, or 4) all of the above. Women on the other hand were...flinty achievers who triumph despite the cavemen who...want to keep them in their place." (62-63)

2. Women are victims by virtue of their sex.  Blyth says the media sends "one message loud and clear. Because we are women, we remain victims in our private lives, at work, in society as a whole." (156) Thus women must have a sense of grievance, entitlement and rebellion. The same tactic was used to manipulate Jews, Blacks, workers and gays. (See my "Victim as Moral Zombie" )

3. Women should be selfish. "Liberation and narcissism have merged," Blyth says. Leisure now means, "time for yourself, spent alone, or perhaps with one's girlfriends but definitely without spouse and kids...Endless articles preached the new feminist gospel, that indulging yourself is an important part of being a healthy, well adjusted woman." (65)

4. Sex is not reserved for love and marriage. Magazines like Glamour and Cosmopolitan  urge young women to "put out on their first date,"ogle men openly" and be an athlete in bed. There is no discussion of marriage or family. (160) Such women can't trust a man enough to surrender themselves in love.

5. Self-fulfillment lies in career success and not husband and family. "The social rewards of holding down a job are critical to one's sense of dignity and self worth," Betty Friedan pontificated. In fact, "most work is deeply ordinary," Blyth observes (35-36.) (I'm not saying women can't have jobs, only they shouldn't be tricked out of having families if they want them.)

Thus many women are schizophrenic as they attempt to reconcile their natural instincts with constant exhortations to do the opposite. The wreckage --broken families and dysfunctional people--  is strewn everywhere.

At the same time, Playboy Magazine etc. aimed a similar message at men. You don’t need to get married to have sex. Marriage and children are a bore.

CONCLUSION

This consistent media drumbeat is organized brainwashing. Society has been totally subverted by the central banking cartel, using a Satanic cult, Freemasonry as its primary instrument. Most masons are unaware of the truth but the owners of the mass media certainly are.

We used to say, "as American as motherhood and apple pie." Only satanists would trash motherhood. Far from empowering women, feminism has unsexed many. It has   deprived them of a secure and honored role and reduced them to sex objects and replaceable workers.

Luciferians promote rebellion because they are defying what is natural and conducive to  happiness. Like their symbol, Lucifer, they wish to play God.

God's love can be seen in a woman's dedication to her husband and children. Thus the bankers must destroy it.

By Henry Makow Ph.D.