Παρασκευή, 3 Απριλίου 2009

Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΡΕΖΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ" ΥΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ "Η Παγίδα του Νεοφεμινισμού""ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00009 ] [ 2008.09.30 07:00 ]


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ

ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΟΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ 10-11 ΜΑΪΟΥ 2008 ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΑΡΘΡΟ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΚΟΡΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ" ΜΕ ΤΟΝ ΕΥΣΤΟΧΟ ΤΙΤΛΟ "Η Παγίδα του Νεοφεμινισμού"

Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟ ΑΥΤΟ ΑΡΘΡΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΔΟΣΕΙ ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΣΤΟΧΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΤΙΓΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΟΜΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ


ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ Ή ΕΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ
 
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ θΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
 
ΣΑΒΒΑΤΟ - ΚΥΡΙΑΚΗ 10 - 11 ΜΑΙΟΥ 2008
 
"Η Παγίδα του Νεοφεμινισμού"
 
Γράφει ο Γεώργιος Γκορέζης*
 
 
Ο φεμινισμός στις ημέρες μας δίνει έμφαση στη βιολογική διαφορά και παρουσιάζει τη γυναίκα σαν θύμα της κοινωνίας. Ο φεμινισμός αυτός της θυματοποίησης της γυναίκας παρουσιάζει τον άνδρα στο ρόλο του εξουσιαστή - βασανιστή. Είναι ένα είδος νέου φεμινισμού, που όμως έχει πάρει λάθος δρόμο, υποστηρίζει παλιές απόψεις και οδηγεί σε οπισθοδρομικό πουριτανισμό.

Το θέμα δεν αφορά μόνο το άλλο μισό, αλλά το σύνολο του ουρανού που μας περιβάλλει, με τα φωτεινά του σημεία αλλά και τις πολλές γκρίζες του ζώνες. Επιρρεπής σε μυθεύματα και παράδοξα, όπως και σε καθησυχαστικά και τακτοποιημένα μέσα στην επαναστατικότητα τους οράματα, ο φεμινισμός προσφέρεται για συνεχή κρίση και επαναξιολόγηση.

Όλοι οι σοβαροί κοινωνιολόγοι παραδέχονται ότι κάτι δεν πάει καλά σήμερα με τους άνδρες και τις γυναίκες. Η σεξουαλική διαφοροποίηση γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτη, και τα περί ισχυρού ανδρός στερεότυπα κατακρημνίζονται. Οι πιο "αρρενωπές" σήμερα γυναίκες και οι πιο "θηλυκοί" άνδρες έχουν δυσχέρεια στην οικοδόμηση μιας ταυτότητας στη βάση των παραδοσιακών στερεοτύπων, που είχαν κάποτε τη χάρη να είναι ξεκάθαρα.

Τα τελευταία είκοσι χρόνια το παγκόσμιο φεμινιστικό ρεύμα, σε πλήρη αντιστοιχία με την παγκοσμιοποιημένη κοινωνία, κάνει αισθητή την παρουσία του στα αριστερά και τα δεξιά κόμματα, προωθώντας δύο βασικές προτάσεις: Ότι οι γυναίκες είναι θύματα των ανδρών και χρειάζονται προστασία. Ότι οι γυναίκες έχουν ουσιαστικές διαφορές από τους άνδρες και η ισότητα των δύο φύλων απαιτεί τη συνειδητοποίηση αυτής της διαφοράς.

Αυτές οι δύο αρχές θριαμβεύουν και σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση, και σκιαγραφούν ένα μοντέλο σχέσεων μεταξύ των δύο φύλων. Συνιστούν μια άποψη για την ισότητα, της οποίας τις συνέπειες πρέπει να λάβουμε σοβαρά υπ' όψιν. Και δεν πρέπει να αυταπατόμαστε. Οι σχέσεις ανδρών και γυναικών δεν έχουν καθόλου προοδεύσει τα τελευταία χρόνια. Τουναντίον το περιεχόμενο της διαμάχης έχει χειροτερεύσει. Τα δύο φύλα θεωρούν ότι το ένα είναι θύμα του άλλου, με τη διαφορά ότι οι γυναίκες μιλούν ανοιχτά ενώ οι άνδρες μουρμουρίζουν.

Οι γυναίκες βλέπουν διαρκώς την άνιση κατανομή εξουσιών και καθηκόντων. Και οι άνδρες αισθάνονται απογυμνωμένοι από κάθε ιδιαιτερότητα και αποδέκτες αντιφατικών προσδοκιών. Τους ζητούν να διατηρήσουν τις αρετές των παππούδων τους (προστατευτική δύναμη, θάρρος, αίσθηση των ευθυνών) και παράλληλα να αποκτήσουν εκείνες των γιαγιάδων τους (κατανόηση, τρυφερότητα, συμπόνια). Μια πλήρης σύγχυση της ταυτότητας των ανδρών, έναντι γυναικών που συμπεριφέρονται σαν άνδρες του παρελθόντος, επιβάλλοντας δηλαδή τη θέληση τους.

Ο φεμινισμός όπως αναπτύσσεται τελευταία δημιουργεί ιδεολογία, και επιβάλλει τον τρόπο σκέψης του σε ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας, και τους προστατευτικούς του νόμους στις πολιτικές συλλογικές αποφάσεις (ισότιμη εκπροσώπηση στην πολιτική ή το πατρώνυμο κ.λ.π.). Αν προσθέσουμε το γεγονός ότι όλοι αυτοί οι νόμοι είχαν τη μεγάλη στήριξη των ΜΜΕ δημιουργείται η αίσθηση στο άλλο στρατόπεδο ότι οι γυναίκες δεν είναι και τόσο αδύναμα θύματα, όσο τους αρέσει να λένε. Και αν ακόμα αγνοήσει κανείς το επικείμενο τέλος των αβάσιμων προνομίων τους, η καταστολή των ηθών που αφορούν στη σεξουαλική συμπεριφορά, και η διάχυτη αίσθηση συλλογικής ενοχής του ανδρικού φύλου, γίνονται όλο και λιγότερο ανεκτά από τους άνδρες.

Τελευταία στατιστικά στοιχεία δείχνουν τους άνδρες να δυσανασχετούν και να εκφράζουν τη δυσφορία τους έναντι των γυναικών, τις οποίες θεωρούν τις μεγάλες νικήτριες των τελευταίων τριάντα ετών. Παροπλισμένοι, αποπροσανατολισμένοι, γεμάτοι πικρία και ανησυχία, οι άνδρες φαντάζονται μια μελλοντική ζωή όπου θα είναι αντικείμενα, ευνούχοι, άχρηστοι-ακόμα και στο θέμα της αναπαραγωγής. Και αυτό αποδεικνύει ότι η ρητορική της θυματοποίησης των γυναικών χρησιμοποιείται προς λάθος κατεύθυνση. Και ότι θα ήταν καλύτερα οι γυναίκες να είχαν αγωνιστεί σε όλους τους τομείς, στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, εκεί όπου υφίστανται ανισότητες. Να είχαν κατέβει στους δρόμους για να καταγγείλουν αυτές τις ανισότητες, αντί να βάζουν τους άνδρες στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
 
Οι μεγάλες νίκες της δεκαετίας του 70 και η άνοδος της αριστεράς στην εξουσία είχαν κατενθουσιάσει τις γυναίκες. Μέσα σε χρόνο λιγότερο από είκοσι χρόνια οι φεμινίστριες είχαν να επιδείξουν πραγματικό θρίαμβο. Η μαζική είσοδος των γυναικών στους χώρους εργασίας άνοιγε τις πόρτες της ανεξαρτησίας, και η γυναίκα μπορεί πλέον να εγκαταλείψει τον άνδρα που δεν ανέχεται. Ο αριθμός των διαζυγίων. αυξάνεται συστηματικά και ο παραδοσιακός γάμος χάνει το περιεχόμενο του. Με την αντισύλληψη και την άμβλωση οι γυναίκες της Δύσης βρέθηκαν να κατέχουν μια άνευ προηγουμένου εξουσία στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Η επανάσταση αυτή σήμαινε το τέλος της πατριαρχίας. Και επανέρχονται ασταμάτητα τα ονόματα των γυναικών εκείνων που είχαν κατακτήσει για πρώτη φορά ανδρικά εδάφη. Από την πρώτη γυναίκα που μπήκε πρώτη στην πολυτεχνική σχολή ως την πρώτη πιλότο πολεμικού αεροσκάφους, δημιουργείται η αίσθηση ότι επιχειρείται να ανατραπεί ο ορισμός των φύλων. Η εικόνα της γυναίκας γινόταν πιο ανδροπρεπής, και επιτέλους άλλαζαν οι ρόλοι. Αυτή η ανατροπή ήταν σίγουρα πηγή πολύτιμης ενέργειας για τη γυναίκα, που επιτέλους όλα όσα ήταν του ανδρός είναι τώρα δικά της, αλλά όσα ήταν δικά της δεν ήταν δικά του. Είναι το νέο κύμα αμερικανόφερτου φεμινισμού, που πρέσβευε ουσιοκρατικές, αποσχιστικές απόψεις, που δημιουργούσαν ένα αντιπαραθετικό δυϊσμό των φύλων. Αδιάφορη, αλλά για πολύ λίγο, έναντι του νέου κύματος παρέμεναν οι ελληνίδες της περιφέρειας, που ονειρεύονταν μια ειρηνική σχέση με τους άνδρες της ζωής τους, τους πατέρες, τους συζύγους, τους εργοδότες και όλους τους άλλους.

Ωστόσο δεν ζούμε την εποχή των θριαμβευτικών κατακτήσεων σε ότι αφορά την οικογενειακή και επαγγελματική ζωή. Εδώ και είκοσι χρόνια τίποτε δεν έχει αλλάξει πραγματικά. Οι γυναίκες παράλληλα με τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, συνεχίζουν να ασχολούνται με τα τρία τέταρτα των οικογενειακών και οικιακών υποχρεώσεων. Και αυτή η απαισιόδοξη διαπίστωση ενισχύθηκε στις μέρες μας από τη σκληρότητα της οικονομικής κρίσης. Εκατομμύρια άνδρες, και αναλογικά, ακόμα περισσότερες γυναίκες γνωρίζουν την ανεργία. Η κοινωνία έγινε εσωστρεφής και πολλές μητέρες δύο παιδιών, κυρίως οι πιο αδύναμες οικονομικά, γυρίζουν στα σπίτια τους μέσω ενός μίνιμoυμ μισθού.

Η ισότιμη εκπροσώπηση στην πολιτική που κάνει λόγο για ισότητα στη διαφορά είναι βραδυφλεγής βόμβα. Πολύ γρήγορα η διαφορά υπερεκτιμάται, και η ισότητα σχετικοποιείται. Η διαφορά των φύλων είναι γεγονός, αλλά δεν προδιαθέτει για ρόλους και αξιώματα. Αλλά και δεν είναι δυνατόν να ξεχωρίσουμε άνδρες και γυναίκες ως δύο σύνολα με διαφορετικά συμφέροντα και να αγωνιζόμαστε για την εξίσωση των ρόλων, που ως τόσο αποτελεί το μόνο δρόμο για την ισότητα των φύλων. Περισσότεροι βρεφονηπιακοί σταθμοί και καλύτερες δυνατότητες φύλαξης των παιδιών στο σπίτι προσφέρουν καλύτερες υπηρεσίες στην ισότητα από ότι όλοι οι λόγοι υπέρ της ισότιμης εκπροσώπησης στην πολιτική, όπως και η πατρική άδεια, που σηματοδοτεί συμβολικά το γεγονός ότι η συμφιλίωση ιδιωτικής και οικογενειακής ζωής δεν αφορά μόνο τη μητέρα.

Δεν πρέπει να αφήνουμε τον εαυτό μας σε ασπρόμαυρο τρόπο σκέψης και σε αυτονόητες βεβαιότητες, αλλά να εμβαθύνουμε στα πράγματα. Τα στερεότυπα του παρελθόντος στις σχέσεις των δύο φύλων μας περιορίζουν, αλλά και μας εξασφαλίζουν. Η σημερινή καταρράκωση τους προκαλεί δικαιολογημένη ανησυχία. Πολλοί άνδρες βλέπουν σε αυτό την μείωση του ρόλου τους και οι γυναίκες με τη σειρά τους πληρώνουν το τίμημα γι' αυτό. Άλλες μπαίνουν στον πειρασμό να απαντήσουν με την εγκαθίδρυση μιας νέας ηθικής τάξης. Και το ένα και το άλλο είναι μια παγίδα για όλους, στην οποία δεν πρέπει να πέσουμε._
 
* Ο Γιώργος Γκορέζης είναι στρατηγός ε.α. Απόφοιτος USA, Command and GeneraJ Staff CoJJege
 

 
 
 

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΣΑΣ
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ


ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ - ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΥΛΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΠΑΙΔΩΝ"ΟΔΥΣΣΕΥΣ"
ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΑΜΥΝΑΣ
 
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ Νο [ 00008 ] [ 2008.08.11 06:00 ] ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ [ 2010.03.15 00:00 ]
 
 
Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΚΗ ΚΑΛΥΨΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΙΣΑΝΔΡΟ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΚΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΑΜΑΖΟΝΙΚΟ ΛΕΣΒΙΑΚΟ ΣΑΤΑΝΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΦΟΥ «ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ» ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ  (!!!) ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΝΑ ΤΡΩΝΕ  ΟΛΟΚΛΗΡΑ (!!!) ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΟΝΤΑ (!!!)
 
Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ  ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ
 
Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" [Πα.Συ.Α.] ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΤΩΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ
 
 
 
Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
 
Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 
 
 
 
ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!)

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΕΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΜΕ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ (έχει υποστεί έμφραγμα ή και εγκεφαλικό) 'Η ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΚΡΩΣ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΠΙΠΛΟΚΕΣ ΕΙΣ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΚΛΟΝΙΣΜΕΝΗ ΣΩΜΑΤΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΨΥΧΙΚΗ 'Η ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ
 
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΚΑΤΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ:
 
ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20 ΕΤΩΝ ΜΕ ΔΥΣΜΕΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΛΟΝ ΘΑ ΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΟΣ
 
ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΟ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΥΘΥΝΗ
 
 
 
 
 
Ο "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΔΡΩΝ" ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΝ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
 
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΙΔΟΥ Ο ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΣ ΙΔΟΥ Η ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑ ΙΔΟΥ Η ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑ ΙΔΟΥ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟΝ ΔΙΚΑΙΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ (!!!)
 
 
 
ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ
 
ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
 
ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΣΥΝΗΘΩΣ (?!) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ (???!!!) ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΟΛΙΣ ΕΧΟΥΝ "ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙ" ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ
 
ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ (?!) ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ (???!!!) ΤΟΥ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 1
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΠΛΕΝΕΙ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΣΤΗΝ ΒΡΥΣΗ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 2
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΨΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 3
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΜΑΧΙΣΕΙ ΕΧΕΙ ΨΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΕΛΑ ΤΟ ΝΕΚΡΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΑΕΙ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 4
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (!!!) ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΨΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (!!!)
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 5
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
Ο ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ (!!!) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΤΕΜΑΧΙΣΜΕΝΟ ΨΗΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΑΔΑ ΓΙΑ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ (!!!)
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 6
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 7
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 8
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 9
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 10
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΧΕΙ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
 
 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Νο 11
ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΜΒΡΥΟ
 
 
 
 
 
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΘΑΝΑΤΩΣΗ ΤΟΥ
 
ΕΛΛΗΝΕΣ (!!!) ΣΚΟΤΩΣΤΕ ΤΟΝ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟ (!!!) ΤΩΡΑ (!!!)
 
 
 
 
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΣ ΜΟΝΟ ΜΕΡΙΚΑ ΚΑΙΡΙΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΤΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ
 
 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΣΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΟΣΙΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ
ΔΙΑΤΥΠΩΝΟΥΜΕ 26 ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ: 
ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 1
 
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΟΥΝ (???) ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 2

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΚΡΙΒΗΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΕΜΑΧΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΜΙΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 3

ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ "ΝΟΜΙΜΑ" ΑΥΤΟΣ Ο ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΕΝΝΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 4
4
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ (ιατρων ή άλλων) ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΤΑΪΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 5

ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ;
 
ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 6

ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΓΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΙΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕ ΚΑΠΟΤΕ Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ Ή ΤΟ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ;
 
ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 7

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΤΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΗΣ ΕΚΑΤΟΣΑΡΑΝΤΑΕΤΟΥΣ ΛΥΣΣΩΔΟΥΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΑΜΕΣΑ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΤΡΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 8

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥΣ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΑΝ ΤΟ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΥΜΕΝΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 9
 
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΚΡΑΥΓΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΘΑ ΤΡΩΓΑΤΕ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΜΕ ΕΚΤΡΩΣΗ;
 
ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ;
 
ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΧΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 10

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΚΥΡΙΕΣ (?) ΤΗΣ "ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ" ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ
ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 11

ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΗΓΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ) ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΕΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΕΑΔΑ (ΑΥΤΟΦΩΡΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ) ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΕΙ Ή ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΝΑ
ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ (!!!)
"ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ"
ΚΑΙ
"ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΕΠΑΝΑΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 12

ΠΩΣ ΘΑ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ;

ΜΗΠΩΣ "ΟΙ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ";

ΜΗΠΩΣ "ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 13

ΠΩΣ ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΕΩΣ;

ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ
"ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ"
ΣΕ
"ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 14
 
ΜΗΠΩΣ Η "ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΙΣΟΤΗΤΑΣ"
 ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΝ ΠΑΡΑΠΛΕΥΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 15
 
ΠΟΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΚΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ "ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ";

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 16
 
ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΕΝΕΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 17
 
ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΚΑΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ (!!!?);

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 18

ΠΟΙΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΑΡΑΓΕ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑΞΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΜΑΓΙΣΣΩΝ WICCA ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ (!!!?);

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 19

ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ D.N.A. ΤΩΝ ΥΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΟΤΑΝ ΕΝΣΩΜΑΤΩΝΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ D.N.A. ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ ΤΑΧΥΤΑΤΩΝ ΡΥΘΜΩΝ ΚΥΤΤΑΡΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΜΟΥ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 20
 
ΕΙΝΑΙ «ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ» ΟΙ  ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ Ή ΑΠΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ D.N.A. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΣ ΒΡΩΣΗΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΙ ΩΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΗ ΛΥΣΗ ΤΑ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΑ ΚΑΙ «ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΑ» ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 21

ΜΗΠΩΣ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΑΝΙΒΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΕΝΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 22

ΠΩΣ (!!!) ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ (!!!) ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΤΑ ΣΚΟΤΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 23

ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΡΡΕΟΥΝ ΣΙΩΠΗΛΑ ΤΙΣ ΕΠΙΜΑΧΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ;

ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑΚΗ ΑΝΟΣΙΑ ΟΙ ΟΝΤΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ  ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 24

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 25

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ;

ΕΡΩΤΗΜΑ Νο 26

ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΕΧΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΙΑΤΡΕΙΑ (ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ) ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΓΙΑ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΛΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΗΝ ΒΡΩΣΗ ΑΠΟ ΚΑΝΙΒΑΛΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ;


 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! Η ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ  ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΟ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ"
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ"
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΟΡΟ
"ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ"
ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ  ΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΘΑΝΑΤΩΘΕΝΤΑ ΜΕΣΩ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΜΙΚΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΟΝΤΑ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΟΥ ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΔΑΧΩΝ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
 
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΘΕ ΦΕΜΙΝΙΣΤΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΝΑ ΠΡΟΑΓΕΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ Ή ΓΡΑΠΤΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΙΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
 
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΩΣ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ" ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΑ ΙΑΤΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
 
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΕΜΠΟΔΙΣΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ
ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ
ΦΕΜΙΝΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΩΝ
ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΛΕΘΡΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΒΡΥΑΚΗ ΦΑΣΗ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΤΕ
ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ
ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΤΕ
ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΕΙΤΕ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ
(ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΩΝΕΙ ΨΗΦΙΑΚΑ ΑΡΧΕΙΑ)
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΣ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΓΡΑΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Ή ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΓΡΑΨΤΕ ΕΣΕΙΣ ΧΙΛΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΑΥΤΟΝ Ή ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ή ΑΡΘΡΟ Ή ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΕΙΠΩΘΕΙ Ή ΓΡΑΦΤΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΒΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
ΠΡΑΞΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΑΥΤΟΥ Ή ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ή ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ Ή ΤΟ ΑΡΘΡΟ Ή ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΥΝΑΨΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ/ΤΗΣ ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΤΟΝ/ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟ ΑΡΙΘΜΟ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΤΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΝΤΑΣ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΜΕΣΟ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ
 
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΤΙΣ ΔΙΩΚΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΤΕ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΓΡΑΠΤΩΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΘΕΙ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΑΥΤΟΣ Ή ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΤΕ
 
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ Ε.Υ.Π. Γ.Ε.Σ. Γ.Ε.Α. Γ.Ε.Ν. Γ.Ε.Θ.Α. ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΕΣΕΙΣ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΩΣΤΌ
 
ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΑΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΓΡΑΠΤΩΣ ΣΕ ΟΣΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΥΝΑΣΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΕ ΕΠΑΦΗ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ
 
Η ΒΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ
 
Η ΒΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ
 
Η ΒΡΩΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΜΒΡΥΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΗ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ
 
ΟΣΟΙ ΤΡΩΝΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΖΩΑ ΟΥΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΑΡΑ ΔΙΠΟΔΑ ΚΤΗΝΗ
 
ΟΣΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ
 
ΟΣΟΙ ΙΑΤΡΟΙ ΕΜΠΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΕΜΒΡΥΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΚΑΝΙΒΑΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ
 
Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ
 
Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ

Η ΕΚΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΚΤΡΩΣΕΩΝ ΠΡΙΝ ΑΥΤΑ ΓΕΝΝΗΘΟΥΝ
 
 
 

ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ:

ΜΕ e-mail
ΜΕ ιστοσελίδες
ΜΕ fax
ΜΕ το τηλέφωνο
ΜΕ έντυπα
ΜΕ αφίσες
ΜΕ γραφή σε τοίχους
ΜΕ γραφή σε πέτρες
ΜΕ γραφή σε βράχους
ΜΕ γραφή σε βουνά
ΜΕ γραφή σε λαγκάδια
ΜΕ λέξεις πάνω σε μπλουζάκια που θα φοράτε
ΜΕ συμπληρωματική πρόταση στο τέλος κάθε γραπτού σας κειμένου που θα αποστείλετε σε οποιονδήποτε άνθρωπο και ιδίως σε ανθρώπους που έχουν εξουσία στα χέρια τους είτε έχουν εκλεγεί είτε έχουν διορισθεί
ΜΕ οποιονδήποτε άλλο τρόπο δύναστε να εφεύρετε
 
 
 
 
 ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΦΡΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΤΟ ΜΗΤΡΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΚΤΡΩΣΗΣ - ΘΑΝΑΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΚΥΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ
ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΧΩΡΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ  ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΤΙΑ ΑΜΕΣΗΣ ΑΦΑΙΡΕΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ  ΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
 
 
 
 
ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΚΤΡΩΣΗΣ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΟΝΙΚΗΣ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΙ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΕ E-MAIL ΤΟ LINK (ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΗ) ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ
 
ΤΟ LINK ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΩΘΙ:
 
ΑΝΤΙΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ E-MAIL
 
 
 
 
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
 
 
 
 
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
 
 
 
 
ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΤΟΥ "ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΑΝΔΡΩΝ" ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ
 
 
 
 
ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΤΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΤΙΣ ΕΚΤΡΩΣΕΙΣ ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑΖΟΝΤΑΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΔΡΑΣΗ